tjennaaa!

sitter här helt död efter världens bästa dag igår som började på marieberg med linda och avslutades på bio med pehr :))) kollade på cockpit så himla kul va den! sen har jag sovit sex timmar eller någe i natt (är mycket när man typ har lov hela tiden) gick upp i morse och drog till hallsberg med amanda och pehr så jag och amanda kunde fixa gymkort. sen körde vi amanda till jobbet för att sen åka till hallsberg igen för att fixa våra bankkort som båda har fallit isär ;) 
jaha nehe ska väll röra på mig då puuuuuss och kram
 
bästa<3 XD

tjeeee

har då förfinat bloggen lite. kul. va dock itne det jag ville säga utaaaaaan 
 
KOLLA PÅ DEN HÄR SKITÄCKLIGA UNGEN!!!
 

heeeeej

sitter här och odlar baciller, det är kul. håller nämligen på att bli förkyld, det har varit min aktivitet idag :) sen har jag också varit en sväng till Karin för att hjälpe henne med bloggen, satt mestadels och åt kakor och klappa på tequila. övade henne i att stå på bakbenen idag sen visade vi hennes mammi karin hihihi!!!!
 
sen har jag även sökt till polishögskolan åhååå. eller jag håller på lite hit och dit hehe. skriver personligt brav just nu som dom vill ha på ett dataskrivet A4. sen måste jag åka till alléhallen någon dag för att visa någon att jag kan simma och hämta dockor på botten osv, får väl se hur det går då jag börjar böla så fort jag hamnar under ytan.......... typ :) ska i alla fall bli spännande och se om jag får åka på alla dessa fysiska och psykiska prövningar i höst. hooooooooppas :) klarar jag det flyttar jag till stockholm i två år. hihi tagga livet!!! vill hemskt gärna bli polishund!! som jag nu lärt mig heter hundförare hehe. men jaja jag ska väl fortsätta med viktigheterna :)
 
 
 
saknar min kompanjon amanda som är och super och knullar i alanya... utan mig!! :(
 
puss och kraaaam

hellåå

 
 
HAHAHA känner mig så hems att jag skrattar åt den här.
 
 
sitter här och roar mig själv ehehehhe har skrattat som fan åt ungen!! sen blir jag ledsen när den börjar gråta :< 
 
 
snälla bli min vän
puss och kram

tjollahopptjollahej

här sitter jag och ser attraktiv ut. medan pehr spelar guild wars............. han har gått upp tidigare en elva en enda gång på en ledig dag så länge jag kännt honom och det var denna dag då guild wars två släpptes kl 9. standard. han var ledsen när jag kom hem från jobbet idag för dom hade lagt ner spelet en stund för dom skulle fixa något, stackars liten. sen sa han förut: vet du hur mycket tid jag slösade på att pussa dig när jag kunde spela guild wars istället? så mycket betyder du för mig. det tar man som en kvinna i mitt läge som en komplimang! ;)
jaja jag har i alla fall denna spöregninga dag jobbat på donkan och målat barn till djur. jag har bara målat calinne en gång till en tiger och det tog en halvtimme och nu skulle jag måla massa barn till tider giraff och flodhäst. jag fick bild på vardera men tro fan att dom var så suddiga så man bara såg en rund färglagd prick typ. så har varit nervös i ett dygn att det ska komma massa barn och vilja se ut som flodhästar men sedan ser de ut som monster. i alla fall så var det ingen som ville bli flodhäst eller giraff (flodhästen såg mer ut som jokern i batman när jag väl fick bättre bilder) utan alla ville bli tigrar, katter och fjärillar. sen var det en som ville se ut som iron man men det visste jag inte ens vad det var för något så efter en stunds betenketid fick han bli en panter istället. 
 
sedan detta intressanta jobbpass har jag färgat slingor på lollo och satt mig i sängen och DÄR var vi i just denna sekund och jag ska nu berätta vad jag ska göra efter detta meterlånga ointressanta inlägg där jag skrivit om min arbetsskada, jag ska spela wow eftersom jag troligtvis inte kommer få bort perra från datorn så jag kan lika gärna sitta här själv. 
 
avslutar nu detta inlägg med en bild på min otroligt oitresserade katt
 
puss och kram

hejsan hoppsan!

Det är Ida här igen i vårsolen!!! har ju då gått ett år sedan jag sist visade mitt vackra och nu rynkiga ansikte på denna sida, det är väl trevligt med en comeback? Jag menar för kanske tredje gången på sju av mina år som världsberömd bloggare. 
skojade bara lite med er hihi alla ni som läser!! jag bloggade senast på Zorros födelsedag och det tycker jag är bra. har ju då tagit studenten så har bara en gnutta av ett liv hemma i mitt ensliga rum där solen aldrig visar sig. denna gnutta liv handlar endast om hamburgare. Nu ska ni inte tro att jag gått och blivit fet(are? tolka det som ni vill) utan jag står ju då som en dunderboss och vänder burgare om dagarna så det står härliga till! och känner nu att jag måste utvidga mitt liv lite så jag börjar blogga igen så jag känner mig lite mer värdefull när jag sitter här och skriver om alla mina roliga händelser som händer om mina dagar! nu ska jag bege mig till karin och baka tydligen. får väl se vem som bakar och vem som äter hehe.
puss och kram

RSS 2.0